Badliften en Trapliften informatie voor thuis opzoeken

Een badlift is een uitstekend eersteklas hulpmiddel en kan U een prima oplossing bieden om op een veilige en comfortabele manier uw bad in en uit te gaan. Omdat de bediening van badliften zeer eenvoudig is zal men hier snel mee vertrouwd raken en zal een bad nemen geen obstakel meer vormen. Hierdoor kan men een grote mate van zelfstandigheid terug krijgen. Dit geldt natuurlijk ook voor een traplift. Bekijk hier meer informatie over trapliften.

Een badlift kopen

Een badlift is veilig probleemloos en vrijwel in ieder bad te plaatsen. Als U problemen heeft om in of uit uw badkuip te komen dan is een badlift wellicht voor U de geschikte oplossing. Een lift voor in uw bad is heel eenvoudig aan te brengen door middel van een aantal zuignappen waarmee alles stevig vast komt te zitten zonder dat er een aparte badkuip nodig of dat er gaten moeten worden geboord. Doordat een badlift op een accu werkt is deze eenvoudig te plaatsen wanneer deze gebruikt moet worden. Ook als de badlift even niet meer nodig is omdat bijvoorbeeld andere gezinsleden het bad willen gebruiken dan kan deze eenvoudig aan de kant gezet worden zonder dat er allemaal kabels etc. losgehaald hoeven te worden.


Een traplift kopen

Als U ook een traplift heeft en deze is zo geïnstalleerd dat deze vlakbij de badkamer uitkomt dan is overstappen heel eenvoudig. Dit zijn dingen om rekening mee te houden wanneer dat U een traplift kopen gaat. Badliften zijn snel gebruiksklaar en ook even zo snel weer te verwijderen zodat uw bad voor iedereen bruikbaar blijft. Ook als U bij vrienden of familie gaat logeren, of wanneer U eens op vakantie gaat dan kunt U de badlift vaak gewoon meenemen omdat deze een handig formaat hebben en overal mee naartoe genomen kunnen worden. Een badlift is dus een uitstekende manier om weer volledig gebruik te kunnen maken van uw badkamer.

Badlift

  • Badliften werken bijna allemaal op een accu.
  • Zijn geschikt voor bijna elk bad.
  • Gemakkelijk op te bergen.
  • Met 1 hand te bedienen door de bijgeleverde (soms draadloze) afstandsbediening.
  • Eenvoudig de badkuip omtoveren tot bad met badlift.
  • in de meeste gevallen handig mee te nemen.
  • Zeer veilig en comfortabel door het gebruik van een accu.


Badlift Video

Een badlift maakt het U gemakkelijk om weer lekker een bad te nemen zonder al te veel ingewikkelde apparaten of aanpassingen aan de badkamer of de douche. Zo is er de Universele badlift. Dit type badlift is een universeel model dat voor plaatsing in elk bad geschikt is en vrijwel in elke badkamer te gebruiken is. Als U problemen heeft met het in en uitgaan van de badkuip is dit wellicht de passende oplossing. In combinatie met een traplift is de installatie vaak extra voordelig. De voordelige stoellift wordt dan doorgaans gelijktijdig geïnstalleerd zodat u echt weer volledig zelfstandig thuis kunt wonen.