• rijwoning
  • Appartement
  • Appartement top

Zes appartementen in hartje De Bilt

Een appartement om je  in thuis te voelen.

De appartementen hebben dankzij haar gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding veel te bieden. De gevelindelingen en kleurstellingen zorgen voor een statige uitstraling. De appartementen zijn energiezuinig, dus lagere netto maandlasten, en onderhoudsarm.
 
Alle appartementen hebben een hoogwaardige en nette afwerking en beschikken over een zelfstandig balkon aan de voorzijde. De appartementen zijn bereikbaar middels een vaste trap en/of lift. De gemakken van gelijkvloers wonen, een prettig leefklimaat en de centrale ligging letterlijk boven de winkels zorgen ervoor dat het heerlijk wonen is. Jong of oud, u voelt zich thuis in dit appartement.

De indeling van de appartementen kennen twee varianten. Voor alle appartementen geldt hetzelfde: u komt binnen in een ruime hal, die leidt naar een grote woonkamer aan de straatzijde met open keuken. Door een deels inpandig balkon aan de voorzijde is er veel lichtinval. Verder is er een mooie badkamer aanwezig en seperaat toilet. De slaapkamer aan  de achterzijde grenst afhankelijk van de verdieping  aan een dakterras (eerste verdieping), of aan een balkon (tweede en derde verdieping).

6 eengezinswoningen

Project nieuws

Wij zullen onze nieuwspagina binnenkort aanvullen met nieuwe content.