• rijwoning
  • Appartement
  • Appartement top

Drie appartementen en zes eengezinswoningen in hartje De Bilt

Een appartement om je  in thuis te voelen.

De appartementen hebben dankzij haar gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding veel te bieden. De gevelindelingen en kleurstellingen zorgen voor een statige uitstraling. De appartementen zijn energiezuinig, dus lagere netto maandlasten, en onderhoudsarm.
 
Alle appartementen hebben een hoogwaardige en nette afwerking en beschikken over een zelfstandig balkon aan de voorzijde. De appartementen zijn bereikbaar middels een vaste trap. De gemakken van gelijkvloers wonen, een prettig leefklimaat en de centrale ligging zorgen ervoor dat het heerlijk wonen is. Jong of oud, u voelt zich thuis in dit appartement.

Indeling: u komt binnen in een ruime hal, die leidt naar een grote woonkamer aan de straatzijde met open keuken. Door een deels inpandig balkon aan de voorzijde is er veel lichtinval. Verder is er een mooie badkamer aanwezig en seperaat toilet. Elk appartement beschikt over twee slaapkamers en heeft een berging op de begane grond.

Wonen met het centrum om de hoek.

De zes woningen bevinden zich aan de Buys Ballotweg. De stijlvolle woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een riante badkamer met een douche en toilet. Op zolder is nog voldoende ruimte voor een eventuele extra slaapkamer. 

Bouwnummers 1 is een hoekwoning met een riante erker aan de woonkamer.
Bouwnummer 2 t/m 5 zijn tussenwoningen
Bouwnummers 6 is een hoekwoning met aangebouwde berging

6 eengezinswoningen

Project nieuws

Op 29 oktober 2018 zal de verkoop starten.

Wij zullen onze nieuwspagina binnenkort aanvullen met nieuwe content.